Om Second Fame

 

Hei! Så gøy at du har funnet veien til denne lille nettbutikken. Second Fame er en liten bedrift som selger vintage og second hand. Nettbutikken drives av meg, Frida  og ble startet med et ønske om å tilby håndblukket vintage og secondhand på nett. Gjenbruk og bærekraft er viktig for meg og  en stor drivkraft bak, i tilegg til interessen for vintage og secondhand. Butikken har brukthandelbevilling. 

Hvorfor handle second hand og vintage interiør

Trender kommer og går, noe som gjør at man ofte finner det vi anser som moderne og fint i dag, igjen i gamle ting. Noen ting er typiske fra sin tid, andre  klassiske. Å blande inn second hand og vintage  i hjemmet gjør innredningen både unik og personlig. Brukte ting har en helt egen sjarm og mening. Sjarm fordi tiden har satt sine merker og gitt patina. Mening fordi man tar vare på og gir noe et lengere liv. 

Tingenes historie og opprinnelse

Alle tingene har  sin historie , fra den som designet og produserte dem, til de persone som en gang eide dem. Jeg prøver å være litt dektiktiv når nye ting kommer inn til butikken for å finne ut av når og hvor de ble podusert. Noen ganger lykkes jeg, andre ganger ikke. Jeg er langt i fra noen ekspert, men synes et er veldig spennende og gøy.

Jeg håper du liker nettbutikken og finner noen skatter til ditt hjem.