Levering

Vi sender med Posten eller Postnord etter ønske (ved fri frakt på bestillinger over 800 kr sendes bestillingen med Postnord). 

Bestillinger pakkes på mandager og torsdager. Normalt har du varene på ditt hentested eller i din postkasse 3-5 virkedager etter at vi har sendt bestillingen din. Sporingsnr kommer tilsendt på mail og valgt fraktleverandør gir deg beskjed når pakken kan hentes / er levert i Postkassen.

Posten 

"Pakke i postkassen" -  49 kr : Små pakker opp til 4 kg som leveres i postkassen. 

"Pakke til hentested"  -  129 kr : Større pakker opp til 35 kg som leveres til nærmeste hentested som har Posten i butikk eller automat

"Pakke på døren" - 179 kr:  Pakker opp til 35 kg som levers på døren

 

Postnord:

"Pakke til hentested - Postnord" - 69 kr : Uavhengig av størrelse. Leveres til nærmeste hentested som har Postnord i butikk eller automat

 

Samsend med tidligere bestilling

Fant du noe mer du vil kjøpe etter at du har lagt inn en bestilling? Legger du inn flere bestillinger før pakken er sendt (mandag / torsdag) kan du velge "samsend med tidligere bestilling"  for å slippe ekstra fraktkostnad.  

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .