Bli kjent med Second Fame

Hei! Så gøy at du har funnet veien til denne lille nettbutikken. Second Fame er en liten butikk som selger vintage og second hand interiør og tilbehør.  Gjenbruk og bærekraft er den store drivkraften bak, i tilegg til ønske om å bidra til et større mangfold av brukt- / vintagebutikker på nett. Butikken har brukthandelbevilling. 

Hvorfor handle second hand og vintage interiør

Å blande inn second hand og vintage  i hjemmet gjør innredningen både unik og personlig. Brukte ting har en helt egen sjarm og mening. Sjarm fordi de har levd et liv, gir nostalgi og gode følelser. Mening fordi man tar vare på og gir noe et lengere liv. Ved å handle vintage og second hand sparer vi miljøet fra å bruke nye ressurser for å lage nye ting. Kvalitet er også verdt å nevne , mye av det som ble produsert før er ofte av veldig god kvalitet. 

Tingenes historie og opprinnelse

Alle tingene har  sin historie. Fra de som designet og produserte dem, til de persone som en gang eide dem. Jeg prøver å være litt dektiktiv når nye ting kommer inn til butikken for å finne ut av når og hvor de ble podusert. Noen ganger lykkes jeg, andre ganger ikke. Jeg er langt i fra noen ekspert, men synes et er veldig spennende og gøy.

Jeg håper du liker nettbutikken og finner noen skatter til ditt hjem. 
- Frida